Beoordelingen

Onderstaand treft u alle recente beoordelingen van gasten die La Vie En Rose verbleven.

Heeft u een bezoek gebracht maar nog geen beoordeling geschreven? Dan ontvangen wij deze graag van u.

Remko

Algemeen: 10
Ligging: 08
Prijs/Kwaliteit: 10
Communicatie: 10
Inrichting: 10
Schoonmaak: 10
Zwembad: 10

"Zeer compleet uitgeruste villa, heerlijk rustig, in een prachtig groene omgeving"

25/07- 08/08-2020. We hebben 2 weken vakantie gevierd in deze prachtive villa (eind juli/begin aug, 2020). De villa is zeer compleet ingericht en heeft verschillende schaduwrijke plekken mocht je willen ontsnappen uit de zon. De villa ligt in het kleine plaatsje Berlou, midden tussen de wijnvelden met een practig uitzicht. Hierdoor lekker rustig, weinig verkeer / geluid. Je kan heerlijk wandelen/hardlopen tussen de wijnvelden (geen verkeer!). Als er een nadeel te noemen is dan is het dat Berlou zo klein is dat je voor de boodschappen even de auto in moet. Maar de voordelen zijn significant beter dan dat ene nadeel. We zouden deze villa zeer aanraden!

Arnoud Locher

Algemeen: 09
Ligging: 08
Prijs/Kwaliteit: 09
Communicatie: 09
Inrichting: 09
Schoonmaak: 09
Zwembad: 9

"Nice stay."

18/07- 25/07-2020. A very nice place to stay in the area , quiet , a large swimming pool and all the necessary stuff To make your stay as if you were at home. Wé really appreciated !

Michelle van Zanten

Algemeen: 09
Ligging: 09
Prijs/Kwaliteit: 09
Communicatie: 09
Inrichting: 09
Schoonmaak: 09
Zwembad: 9

"Zeer comfortabel en mooi ingericht huis in een prachtige omgeving."

11/07- 18/07-2020. We hebben bijzonder genoten van het (bijzonder comfortabele) huis en de omgeving. Af en toe sterke wind, maar die zorgde er voor dat het goed uit te houden was. Paar keer in de omgeving hardgelopen en gewandeld met prachtige uitzichten. Mooie uitvalsbasis voor dag tripjes. We hadden graag een bakker in de buurt gehad, maar de rust en het heerlijke restaurant Le Faitout op loopafstand maakte dit helemaal goed. Heerlijke tuin bij het huis met mooi zwembad en mogelijkheid om de schaduw van de olijfbomen op te zoeken. Bijzonder mooie locatie!

Cees en loes Oxener

Algemeen: 09
Ligging: 09
Prijs/Kwaliteit: 09
Communicatie: 09
Inrichting: 09
Schoonmaak: 09
Zwembad: 9

"Oogsttijd in Berlou"

16/09- 25/09-2019. Na wat omzwervingen in andere delen van de Languedoc weer terug (6e keer?) in La Vie en Rose in Berlou. Toch wel "ons" meest comfortabele, sfeervolle en complete huis, dat met liefde en zorg wordt onderhouden. Leuke tijd ook september, volop bedrijvigheid i.v.m. de wijnoogst. Naast de prachtige omgeving is een bezoek aan restaurant La Table de Castigno in Assignan voor ons hét culinaire hoogtepunt! Een toprestaurant dat inmiddels zeer terecht een ster heeft gekregen.

Beatrix via Gites.nl

Algemeen: 08
Ligging: 08
Prijs/Kwaliteit: 08
Communicatie: 08
Inrichting: 08
Schoonmaak: 08
Zwembad: 08

"Mooi huis in een prachtige omgeving"

31/08- 07/09-2019. Mooi huis in een prachtige omgeving

Caroline via Micazu

Algemeen: 10
Ligging: 08
Prijs/Kwaliteit: 09
Communicatie: 10
Inrichting: 10
Schoonmaak: 09
Zwembad: 10

"Alles voor een heerlijke rustige vakantie."

20/07- 03/08-2019. Wij zijn in juli met het gezin in la vie en rose geweest. Enorm rustige omgeving, heerlijk huis en prima zwembad. Alles voor een heerlijke rustige vakantie. Fijn contact met de eigenaren.

Elodie by Airb&b

Algemeen: 08
Ligging: 08
Prijs/Kwaliteit: 08
Communicatie: 08
Inrichting: 08
Schoonmaak: 08
Zwembad: 09

"Quiet location"

08/09- 12/09-2019. Beautiful house, quiet location, beautiful swimming pool and views!! We would have stayed much longer if we could! Thanks a lot for your hospitality, your house is amazing and we would have loved to stay longer!!

Karin Schwind

Algemeen: 09
Ligging: 09
Prijs/Kwaliteit: 09
Communicatie: 09
Inrichting: 09
Schoonmaak: 09
Zwembad: 09

"Natuur,rust en ruimte"

11/08- 25/08-2019. Prachtige omgeving. Enigszins afgelegen maar dat wisten we van te voren. Perfect om goed tot rust te komen. Ruim en luxe vakantiehuis en werkelijk van alle gemakken voorzien! Prima bedden, complete keuken en een prachtig groot zwembad. Bakker en kleine supermarkt op een kwartiertje rijden. Goed restaurant op 100 meter afstand. Goed contact met de Nederlandse eigenaar. Als we weer naar dezelfde omgeving gaan zou ik het huis zo weer boeken!

Els Pasmans

Algemeen: 10
Ligging: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Communicatie: 10
Inrichting: 10
Schoonmaak: 10
Zwembad: 10

"Prachtige omgeving: natuur, pittoreske dorpjes en wijngaarden. "

13/07- 20/07-2019. 's Morgens wakker worden met het gezellige deuntje van een wielewaal... Hier kom je volledig tot rust. Het huis is stijlvol ingericht en in werkelijkheid groter dan het lijkt op de foto's. De keuken is ruim geëquipeerd. Een groot zwembad, geurende bloemen in de tuin en de koelkast met ijsblokjesmachine maken het vakantiegevoel af.

Johan Koning

Algemeen: 08
Ligging: 08
Prijs/Kwaliteit: 08
Communicatie: 08
Inrichting: 08
Schoonmaak: 08
Zwembad: 08

"Omringd door wijnstokken en moestuintjes. Kikkers en nachtegalen"

06/05- 20/05-2019. Huis van alle gemakken voorzien aan een “levendige” weg in een mooi gebied. Voor alledaagse boodschappen de auto nodig. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Claudia Schinkoethe- by FeWo-direct.de

Algemeen: 09
Ligging: 08
Prijs/Kwaliteit: 08
Communicatie: 09
Inrichting: 08
Schoonmaak: 08
Zwembad: 09

"La vie en rose" at its best

08/09- 15/09-2018. Beautiful house, great pool and marvellous countryside. Everything was well organized and friendly. Perfect for a trip to Beziers or to the Mountains. The local wine is great. We really recommend the weekly market in Saint Chinian. Thanks to the owner for the bottle of wine and the perfect instructions! We had a very good time there.

Georges-Philip Claes

Algemeen: 08
Ligging: 08
Prijs/Kwaliteit: 08
Communicatie: 08
Inrichting: 08
Schoonmaak: 08
Zwembad: 10

"Erg mooie streek"

04/08- 11/08-2018. De woning is gelegen in een heel klein en rustig dorpje, midden tussen de wijngaarden. Erg mooie streek met veel mogelijkheden tot natuurtochten. Erg mooi en goed uitgerust huis met al de nodige moderne comfortvoorzieningen. Door de erg rustige ligging moeten inkopen in het naburige stadje gedaan worden en is hiervoor een verplaatsing met de wagen nodig. Zeer mooi en ruim zwembad met een erg rustige ligging ( erg veel privacy ). Je merkt dat de eigenaars erg op orde en netheid gesteld zijn!

Noor Passenier

Algemeen: 09
Ligging: 09
Prijs/Kwaliteit: 09
Communicatie: 09
Inrichting: 09
Schoonmaak: 09
Zwembad: 09

"Dorpje aan de rand"

14/07- 21/07-2018. Berlou is een klein dorpje aan de rand groot natuurgebied, leuk voor kleine wandelingen met kindjes langs beekjes en veel fruitbomen. De kinderen hebben een half uur staan springen van geluk toen ze ook nog al het opblaas speelgoed in de garage ontdekten Mooi huis met heerlijke tuin en zwembad, alles goed verzorgd en in een mooie omgeving met leuke dorpjes en mooie natuur.

Victor Vos

Algemeen: 10
Ligging: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Communicatie: 10
Inrichting: 10
Schoonmaak: 09
Zwembad: 10

"Tijd om te vertrekken"

04/07- 14/07-2018. Het is helaas tijd voor ons om te vertrekken, we hebben de afgelopen dagen genoten van het huis, weer en omgeving. Gisteren geluncht bij La tablet, dat was helemaal top! Morgen zijn we van plan om te vertrekken om 6uur, we gaan nog richting Italië. We laten het netjes achter, fijne zomer nog.

Kevin Strafhan by Homeaway

Algemeen: 09
Ligging: 09
Prijs/Kwaliteit: 09
Communicatie: 09
Inrichting: 10
Schoonmaak: 09
Zwembad: 07

" We really enjoyed our stay"

30/05- 04/06-2018. We really enjoyed our stay, the house was presented very well. with a nice pool (albeit a little cold for us). the house had everything you would need for a stay. Thank you for the welcome bottle of wine, we would definitely return.

Anneke Dijkmans van Gunst

Algemeen: 10
Ligging: 10
Prijs/Kwaliteit: 10
Communicatie: 10
Inrichting: 10
Schoonmaak: 10
Zwembad: 10

"Absoluut geweldig, de locatie, het huis, het zwembad, en je kunt aan alles merken dat dit huis met liefde is en eigen handen is verbouwd"

02/09- 02/09-2017, Een heerlijke vakantie gehad in la vie en rosé. Alles tot in de puntjes verzorgd. Vooral de keukenuitrusting is geweldig alles is er gewoon, nooit misgegrepen. Het zwembad is prachtig ! En dan overal die leuke zitjes altijd wel ergens een plekje in de zon of schaduw. De tips van Ellen over de restaurant in de omgeving zijn heel waardevol en we hebben dan ook heerlijk gegeten. Kortom prachtig huis en locatie.

Leen Criel

Waardering: 9.0
Ligging: 8.0
Prijs / Kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
Inrichting: 9.0
Hoeveelheid ruimte: 8.0

"Fantastisch verblijf"

23/07- 30/07-2016, Wij hebben een fantastisch verblijf gehad in la vie en rose. Een zeer mooi huis in een mooie omgeveving met alle nodige faciliteiten. Jullie hebben de woning zeer mooi gerenoveerd, we hebben de foto's gezien van vóór de renovatie...wat een verschil. Alles is goed verlopen.

Izabel Michiel

Waardering: 9.0
Ligging: 8.0
Prijs / Kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
Inrichting: 9.0
Hoeveelheid ruimte: 9.0

"Echte aanrader"

06 juli-23 juli 2016. Dit huis is erg rustig gelegen in een typisch Frans dopje. Het is afgelegen, maar dat vonden wij net fijn om helemaal tot rust te komen. Gelegen aan de rand van het Parc National du Haute Languedoc, is het de ideale vertrekbasis voor wandelingen in de prachtige heuvels. Een kayaktocht op de Orb is een echte aanrader en ook de Gorges d'Heric vonden wij zeer mooi. Het huis zelf is smaakvol ingericht en voorzien van alle comfort. Vooral de Amerikaanse koelkast vonden wij een grote bonus. Voortdurend ijs en fris water ter beschikking! We genoten van de rust in de tuin, en uiteraard van het zwembad. Zowel de tuin, het huis als het zwembad waren netjes en schoon.

Kim met haar gezin

Waardering: 9.0
Ligging: 8.0
Prijs / Kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.0
Inrichting: 10
Hoeveelheid ruimte: 10

"Niets meer te wensen"

11-18juli 2015. Voor het eerst zijn wij met ons viertjes (kids van 6 en 10 jaar) op vakantie geweest in een villa. Dit is ons zo goed bevallen dat we het liefst volgend jaar weer naar Berlou gaan. Wat een ongelofelijke huis met daadwerkelijk alles erop en eraan. S'avonds hoor je alleen de krekels en cicaden terwijl je heerlijk aan het ruim opgezette zwembad ligt. Het was in één woord top!

Bas & Ingrid+ kids

Waardering: 9.0
Ligging: 9.0
Prijs / Kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
Inrichting: 9.0
Hoeveelheid ruimte: 9.0

"Totaal rustgevend en zaligmakend"

Juli 2015 . Met ons gezin met drie kinderen hebben we enorm genoten van dit huis! Ons doel was een huis in een mooie streek met een zwembad en een rustige omgeving. Berlou is een heerlijk dorpje, zeker niet geïsoleerd Je bent overal binnen een half uur. Het huis was niet alleen een toevalstreffer, maar ook een voltreffer. Wat hebben de kinderen genoten van het zwembad,de tuin, de omgeving en de temperatuur. Complimenten voor de eigenaren, werkelijk alles is aanwezig. Dagje strand is zeker een aanrader. Net als het voortreffelijke restaurant Le Faitout op loopafstand. We komen terug

Bas & Ingrid+ kids

Waardering: 9.0
Ligging: 9.0
Prijs / Kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
Inrichting: 9.0
Hoeveelheid ruimte: 9.0

"Totaal rustgevend en zaligmakend"

Juli 2015 . Met ons gezin met drie kinderen hebben we enorm genoten van dit huis! Ons doel was een huis in een mooie streek met een zwembad en een rustige omgeving. Berlou is een heerlijk dorpje, zeker niet geïsoleerd Je bent overal binnen een half uur. Het huis was niet alleen een toevalstreffer, maar ook een voltreffer. Wat hebben de kinderen genoten van het zwembad,de tuin, de omgeving en de temperatuur. Complimenten voor de eigenaren, werkelijk alles is aanwezig. Dagje strand is zeker een aanrader. Net als het voortreffelijke restaurant Le Faitout op loopafstand. We komen terug

Loes en Cees Oxener

Waardering: 9.0
Ligging: 9.0
Prijs / Kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
Inrichting: 9.0
Hoeveelheid ruimte: 9.0

"Thuiskomen"

Mei 2015. Voor de 4 e keer logeerden wij in La Vie en Rose . Wij vinden het huis en de locatie fantastisch, het voelt voor ons een beetje als "thuis komen" Ligging aan de rand van een typisch Frans dorpje in een schitterende omgeving. Mooie wandelingen te maken in de heuvels direct vanuit het huis. Het huis zelf is zeer sfeervol en compleet ingericht en alles werkt prima (ook internet en t.v. met Hollandse zenders). Heerlijke bedden. Woonkamer is onlangs erg mooi opgeknapt. We hadden 3 weken zon, dus lekker in de tuin gezeten en baantjes getrokken in het grote zwembad. De omgeving is ook erg leuk met Franse markten, de wijn domaines, mooie steden als Narbonne, Montpellier, lekkere restaurantjes en natuurlijk de prachtige bergen en de Gorges d’Herique en strandjes aan de Orb. Kortom: reden genoeg om hier weer terug te komen

Nick

Waardering: 9.0
Ligging: 9.0
Prijs / Kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
Inrichting: 9.0
Hoeveelheid ruimte: 9.0

"Gewelding huis"

We hebben een fantastisch tijd gehad in dit gezellige huis waar het aan niets ontbreekt om je een fijne vakantie te bezorgen. 's avonds genoten van de heerlijke wijnen uit de omgeving bij de grote open haard. Helaas was het nog te koud om te zwemmen in het grote zwembad, daarvoor komen we zeker nog een keer terug in een warmer seizoen. Gelukkig wel kunnen genieten van een zonnetje in de ruime tuin.

Annette Blom

Waardering: 9.0
Ligging: 9.0
Prijs / Kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 7.0
Inrichting: 9.0
Hoeveelheid ruimte: 9.0

"Fantastische plek"

We hebben een heerlijke vakantie gehad in deze fantastishe villa. Als je de foto's bekijkt krijg je een goede indruk. In het echt is het ruimtelijker. Mooie ruimtes allemaal. Duidelijke omschrijvingen van apparatuur e.d. Van de eigenaar heel veel info ontvangen wat heel fijn was. Wij vonden Pezenas een super mooie plaats, ga daar zeker naar toe. Ook naar Carcassonne geweest, ontzettend mooi maar wel super toeristisch. Markt in Chinian is ook geweldig, leuk sfeertje.

Maike van Gelswijc

Waardering: 9.0
Ligging: 8.0
Prijs / Kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0
Inrichting: 9.0
Hoeveelheid ruimte: 9.0

"Fantastisch huis!"

Blij verrast waren wij toen wij aankwamen in La vie en rose. Een heel mooi ruim huis in een mooie rustige omgeving. Omdat het onze eerste vakantie met de baby is hebben wij bewust voor deze plek gekozen. Wij wilden deze vakantie echt tot "rust" komen en wennen aan onze nieuwe gezinssituatie en dat kan op deze plek uitstekend. Als je van een gezellig dorpje houdt met terrasjes en intieme restaurantjes ben je in Berlou niet op de juiste plek. De supermarkt is 20 autominuten verderop. Gelukkig staat er een Amerikaanse koelkast (met grote vriesvakken) in de keuken die je dan helemaal vol kan stoppen zodat je niet iedere keer in de auto hoeft te stappen voor de supermarkt. Het dichtsbijzijnde dorp waar ook de weekmarkt is, is ook 20 autominuten rijden. Het prive zwembad is heerlijk en vooral met de baby een uitkomst dat je ongestoort rustig het water in kan.

José Arkema-Hassing

Waardering: 9.0
Ligging: 8.0
Prijs / Kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
Inrichting: 9.0
Hoeveelheid ruimte: 9.0

"Prachtige, luxe villa in schitterende omgeving"

La vie-en -rose is een prachtig, compleet en luxe ingericht huis, midden tussen de wijngaarden in een klein dorpje. Het heeft een heerlijk zwembad en fantastisch uitzicht. Je bent binnen drie kwartier op het strand, je kunt hele leuke authentieke Franse dorpjes bezoeken en er zijn genoeg bezienswaardigheden in de buurt..

Peter

Waardering: 9.0
Ligging: 9.0
Prijs / Kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
Inrichting: 9.0
Hoeveelheid ruimte: 9.0

"Droomvakantie in La Vie en Rose Berlou"

We vierden vakantie in La Vie en Rose tijdens de start van de Vendange - de jaarlijkse druivenoogst. Een fantastische periode om in deze fraai villa door te brengen: overweldigende natuur, azuurblauw zwembad, lekkere buitentemperatuur en de comfort en luxe van La Vie en Rose..

L. Witteveen

Waardering: 9.0
Ligging: 8.0
Prijs / Kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
Inrichting: 9.0
Hoeveelheid ruimte: 9.0

"Comfort, privacy en ideale uitvalbasis"

Het huis biedt veel privacy en is uiterst comfortabel (uitstekende bedden, grote badkamer en goed uitgeruste keuken). Hoewel we vroeg in het seizoen waren, was het zwembadwater op temperatuur. Het was ons eerste bezoek aan deze streek. Een ontdekking! Een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Veel leuke dorpjes in de omgeving en natuurlijk prima wijnen. Ook het contact met de eigenaar was soepel en plezierig. Volgend jaar weer !

Karin van Altenborg

Waardering: 9.0
Ligging: 8.0
Prijs / Kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

"Heerlijke"

Villa is voorzien van alle moderne comfort. De villa ligt in een klein rustig dorpje, geen winkels voor dagelijkse boodschappen, bakker rijdt met auto in het dorp. Alle ruimten in de villa zijn van alle gemakken voorzien en schoon. TV met Nederlandse zenders en filmkanalen, spelletjes, radio/CD-speler, tafeltennistafel, zwembad met alarm aanwezig. Het is niet goedkoop, maar het was het geld waard. Als je naar bv een bekend bungalowpark gaat, betaal je in het hoogseizoen ook veel geld

Leonard Hoks

Waardering: 9.0
Ligging: 8.0
Prijs / Kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0
Inrichting: 9.0
Hoeveelheid ruimte: 9.0

"Heerlijke villa"

3 kwartier van de kust heerlijk rustig gelegen woning . Veel privacy , mooi ingericht. Cooperative met diverse goede wijnen

Verbleef u in La Vie en Rose en u heeft deze nog niet beoordeeld ? Schrijf hier uw eigen beoordeling

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Kunt u uw verblijf in een 1x zin omschrijven?

Kunt u een beoordeling geven van 1 tot 10 voor de onderstaande punten

Waardering Algemeen

Locatie

Prijs / Kwaliteit />

Communicatie

Inrichting

Schoonmaak

Zwembad

Toelichting